Question about 1995 Chevrolet Suburban

1 Answer

Rear window defrost

When I push the button on the dash it lights-up , but the window does not heat up to remove the frost . I have checked the connections at the window . Which fuse and fuse block would it be located in ?

Posted by on

  • 1 more comment 
  • Anonymous Jan 03, 2009

    i have a very similar problem however my light does not come on.

  • sfesta Jan 26, 2009

    What if the light does not light up?

  • Anonymous Jan 28, 2009

    rear window not defrosting

×

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 14 Answers

If it light up check connections at back window & door 

Posted on Jan 16, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Rear defroster 2005 t&c


have you checked your fuse box usually uder the dash board

Jan 13, 2012 | Chrysler Town & Country Cars & Trucks

1 Answer

I have a 328i convertible 1996. i bougth a hardtop, but i can not find the swich fot the wiring for defrost rear window and interior lights....if youcan help me...thanks


when you push the defrost button on your dash near heater dials it will work rear window, it is wired up when you engage the roof locks.

Nov 01, 2010 | 1997 BMW 328

1 Answer

NO REAR WINDOW DEFROST


First thing to do is test these fuses with a tester light. Check the A/C cruise control fuse 10 amp (left side of dash in panel), heated mirror fuse 10 amp (right side of dash in panel), this is also where you will find the circuit breaker and relay for the rear defroster. Test the breaker for power in and out. Feel the relay to see if it clicks when you turn on the rear defrost

Aug 18, 2010 | 2003 Chevrolet Impala

1 Answer

Rear defogger stopped working, push button light comes on, but no defogging.


under dash check fuse #36 7.5 fuse, light will come on but no defrost of rear window

Dec 23, 2009 | 2009 Scion tC

1 Answer

Rear defrost on 1999 buicl park ave


Jeff, If you have already checked the fuses, check the wires attached to the defroster Grid. You may be able to see them inside the rear window. Make sure they are still connected. You might also want to check in the trunk the wires may run into it, and might have peen pulled apart when you put somthing in the trunk. As a last resort take a continuity tester and check the grid itself to make sure it hasn't failed altogether. Un plug the wires b-4 you test it to avoid a false reading.

Apr 01, 2009 | 1999 Buick Park Avenue

1 Answer

2005 toyota sequoia


there may be a defrost window/ liftgate fuse under dash or in the engine compartment check that first/ you can also check the plug in for the defroster it just pull out and clean with steel wool/ after that if that does not work then the actuall switch is bad switch the button that is/ if you have questions let me know Please rate my response thank you very much

Jan 28, 2009 | 2003 Toyota Sequoia

1 Answer

1995 Chevy Suburban Rear window defrost


as I remember there are wires going to each window, if just one place on the glass has been scratched through the copper lines they will not work, also there is a relay, I could not tell you the exact location, but I think if the light comes on to tell you they are working then the relay is ok, also check fuses. I have had this problem many times in the past. If the copper lines have been broken they can be fixed, also the clips that hold the wires to the defroster check them and the actual connections. I hope this helps you. God Bless and Merry Christmas!

Dec 23, 2008 | 1995 Chevrolet Suburban

1 Answer

Rear window defroster, no driver heated seat


check the ground on the passenger side of the rear window under the trim panel. That is what was wrong with mine.

Dec 22, 2008 | 1999 Buick Park Avenue

1 Answer

2005 Ford Expedition XLT, major electrical problems


You have a wiring harness problem
Take it to the dealer directly.......

Nov 18, 2008 | 2005 Ford Expedition

Not finding what you are looking for?
1995 Chevrolet Suburban Logo

144 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Chevrolet Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

61168 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

21949 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

6812 Answers

Are you a Chevrolet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...