Question about 1985 Ford F150

1 Answer

Ammeter wiring for a 86 F-150

Ammeter has quit. Since I had a new ingnition Module installed, maybe the problem is there. Whatcha think?

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 512 Answers

Try here "http://www.autozone.com/addVehicleId,1127902/initialAction,repairGuide/shopping/repairGuide.htm?pageId=0900c1528004bb9d"

Posted on Feb 22, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I have a 1991 Ford f150 Latiat with thr 5.0 enging it keeps killing the batterys, i installed a ne solenoid, altinator and a new starter and it still kills the battery, what can be the problem?


i am not an expert but it sounds to me like you either have a ground problem or you have a hot wire that is grounding out some where i would start under the dash first

Sep 03, 2012 | Ford Cars & Trucks

1 Answer

Cooling fans keaps burning the relay module


recheck the wires that go to the fan and module for damage from the crash and when you install the module you move wires around and the connection is made for a while

Aug 20, 2012 | 2001 Volkswagen Beetle

1 Answer

I washed the engine with oil solvent and water, after that my citi golf doesnt want to start, checked the spark no spark, checked the distributor, coil and module, can't test the module cause its a...


maybe u need 2 go over all your ingnition connection and clean them with a electrical cleaner oil&water not agood thing on ingnition parts makes spark track out

Sep 08, 2011 | Volkswagen Golf Cars & Trucks

1 Answer

Quits while running won't start, wait a while then starts. have swapped ingnition module, computer and flywheel sensor


if you can check to see if you are getting fuel when it wont start,maybe fuel pump is loosing pressure

May 14, 2010 | 1986 Oldsmobile Regency

1 Answer

1984 dodge Ramcharger w/318 been running great last night .No spark have gas at carb spins over no spark,dist dry,no fuse for ingnition that i can see any help?


check distributor module, oreilly can check these for free. also maybe plugs, wires, cap, rotor.. if this isnt it maybe the pickup coil went bad which would usually be easier to buy a new distributor instead of taking apart distributor, if you have to replace distributor i would check junk yard prices on something older like that you can probably get parts for pretty cheap

Mar 12, 2010 | 1984 Dodge Ramcharger

1 Answer

My '84 pickup 2X4 starts, runs few minutes just fine then dies. 7.5 amp ingnition fuse burned each time. I've replaced coil, voltage regulator,alternator, fuel pump, air pump, checked wires. Can't fine the...


think you should have a 20amp fuse minimum,is it points or ignition module,i ask because here in europe modules didnt come in till 1990 ,but californian motors catch me out quite often with stuff we havent seen in europe till anything up to 10yrs later

Nov 13, 2009 | 1984 Toyota Pickup Deluxe

1 Answer

No spark on a 1997 lt 350 most parts new but still no spark new opti, rotor,plugs,wires,ingnition-digial6plus(MSD),coil,module,coilwire,new grounds and still no spark open to ideas??? obd2 shows no codes


check to see if you have a part under the distibuter, this would be an ignition control module, this part does 4 things, 2 fuel based and 2 ignition based functions, this can be reomoved and tested at more auto parts stores.

Nov 02, 2009 | 1997 Chevrolet Camaro

1 Answer

Cutlass cierra stalling checked alternator no problem,tune up,new wires,oil change,pully,mas flow sensor still does the same but when i take off the maf senser it rides good ????


i was just dealing with the same problem check out your fuel injectors , fuel pump, ingnition module with coil overs and possible fuel filter mine was the pump injectors and module its also a 93 cutlass ciera 3.3 fuel inj. hope this helps

Feb 19, 2009 | 1990 Oldsmobile Cutlass Ciera

Not finding what you are looking for?
Cars & Trucks Logo

Related Topics:

138 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Ford Experts

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70374 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22041 Answers

Ron Lankford

Level 3 Expert

5386 Answers

Are you a Ford Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...