Question about 1992 Audi 80

1 Answer

AUDI 80 1994 Misfires cuts out at low speeds

Help. Car was fine till MOT it failed on emissions so garage fixed this and passed it. However since then it misfires at low speeds and cuts out if in traffic etc. Also ,if the distributor wiring socket is connected car won't start. If unconnected car starts. As we can't afford to put it back to garage any advice would be appreciated.

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Have Audi 1994 80 v6 2.6lPrefix ABC No power on acceleration but is intermittant, feels like loss of fuel

Posted on Jun 05, 2009

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My AUDI A6 dashboard indicator lights are intermittent--can this be fixed??


Nick, could not find a lot on this problem, possible loose ground to cluster. Check the attached links,
"I hope this helped you out, if so let me know by pressing the helpful button. Check out some of my other posts if you need more tips and info."

Digital Display on Instrument Cluster May Fail Audi A6 Common...

http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/35321-Audi-A4-Dashboard-Instrument-Panel-Light-Bulb-Dash-Light-Fix

Faulty instrument cluster AudiWorld Forums

dash lights blinking on and off TDIClub Forums

Mar 12, 2016 | 2004 Audi A6 2.0

2 Answers

MATIZ CO2 EMISSIONS


Change the O2 sensor on the exhaust down pipe.

Jul 10, 2009 | 1999 Daewoo Lanos

1 Answer

Audi 1.8T sport Auto (2001) heavy smoke and engine buring smell


The engine could be shot, oil is being burnt off by the actions of being sucked into the bores via worn piston rings then ejected out of the exhaust

If you sent the car in for an MOT and a Service I would ask the garage what they did to it as the car would have failed on its emissions test if that much oil was coming out .

It could have been a fault on the oil pump or lack of oil in the first instance and maybe an overfill on the service

You paid your money now go back for redress

Jul 02, 2009 | 2000 Audi A4

1 Answer

Lambda probe fault possibly


I bought a 2000 polo 1.4 yesterday after having an MOT. The warning lamp came on today but the car is running fine. Whether its the Lambda sensor or just the light itself is a common fault, I think garages turn off the lights to get it through the MOT then they come on again in a day or two!

Mar 29, 2009 | Volkswagen Quantum Cars & Trucks

2 Answers

Toyota avensis 2002 1798cc, headlights beam is low need to raise


you need to bring it to a garage with a headlight alignment machine to pass an MOT. ensure the headlight position switch (on the right hand side of the dash) is set to "0"

Mar 22, 2009 | 2002 Toyota Camry

2 Answers

Abs fault on vw passat


I had the same problem. I took out the speed sensors on the underside of the hub, cleaned them as they were covered with iron fillings, put them back in and problem solved....

Feb 06, 2009 | 2004 Volkswagen Passat

1 Answer

Audi A4 coil pack


There are 4 coils, one for each cylinder. Audi tend to replace one at a time to save costs. So yes this is probably quite likely.

Oct 04, 2008 | 2002 Audi A4

1 Answer

My car is 1991 c class and it is about to roll over to 105,000 miles and it won't pass emission test. I think it needs a new muffler.


i have change the catalyc converter on my mercedes because has failed the MOT on 135.000 miles. The new one was 200 quid and my car passed the MOT :) Good luck!

Aug 11, 2008 | 1996 Mercedes-Benz C-Class

Not finding what you are looking for?
1992 Audi 80 Logo

Related Topics:

402 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audi Experts

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

21949 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

60792 Answers

Thomas Perkins
Thomas Perkins

Level 3 Expert

13152 Answers

Are you an Audi Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...