20 Most Recent Suzuki 2013 KingQuad 400 FSi Questions & Answers


Cable to the transmission could be broken what yr mk and model?

I’m happy to help further over the phone at https://www.6ya.com/expert/david_66a56a0239b6ab32

Suzuki 2013... | Answered on Jul 29, 2015


Sounds like you have solved the main problem... trace the (supposed hot wire 12v) backwards until you find where the problem is. You CAN do it! I'm sure you checked all fuses and wires on the battery or fuse block.

Suzuki KingQuad... | Answered on Jun 22, 2014


Hello Anom,

I do need more information to truly help you. Has the ATV (??..engine size, carb, fuel inj., year,??..etc.).. been sitting for a while...the carb is probably in need of a simple cleaning (all internal passages), a new spark plug, clean/treat or replace the air filter will probably get it running!
Please post more info.
Thanks, Steve

Suzuki ATVs | Answered on Mar 12, 2016


modlife or goto suzuki theyll find it

Suzuki ATVs | Answered on Nov 13, 2013


are you low on oil?incorrect oil?

Suzuki ATVs | Answered on Nov 10, 2013


Is it air or liquid cooled?
Check fan, fan switch.

Suzuki ATVs | Answered on Oct 02, 2013

Not finding what you are looking for?
Suzuki 2013 KingQuad 400 FSi Logo

1 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Suzuki ATVs Experts

Randy Wolkowski
Randy Wolkowski

Level 1 Expert

2 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85020 Answers

Lawrence Oravetz

Level 3 Expert

10543 Answers

Are you a Suzuki ATV Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

KingQuad 400 FSi 4X4 Suzuki

  • KingQuad 400 FSi 4X4 Suzuki

Most Popular Question

speedometer odometer not working

  • ATVs
Loading...